Hoće li se držati svojih riječi? Milanović i Komadina obećali da će doći na sučeljavanje, a sad šute

Foto: Facebook/Veto

KANDIDATI za predsjednika SDP-a, Zoran Milanović i Zlatko Komadina, javno su Sanjinu Španoviću u emisiji Veto dali obećanje da će doći u njegovu emisiju na javno sučeljavanje.

Ipak, nakon obećanja obojica izbjegavaju to pitanje, pa ih je Španović odlučio podsjetiti na njihove riječi i obećanja, objavivši u svojoj emisiji i na Facebooku inserte iz emisija u kojima su gostovali i obećali da će doći na sučeljavanje. Španović je pustio inserte u kojima im je na kraju svake emisije postavio jasno pitanje jesu li spremni odazvati se sučeljavanju.

"Na sve moraš biti spreman izaći, na sve u kampanji. Sve ja pristajem, vidjet ćete me sigurno ovdje na sučeljavanju", rekao je Komadina, a Milanović je kazao: "Kod vas, da? Ja sam spreman doći, ako je Komadina rekao da je za, onda je dogovoreno".

Hoće li Milanović i Komadina držati obećanja, još ostaje vidjeti, a Španović im poručuje: "Gospodo, držite se obećanog i dođite na sučeljavanje!".

 
Milanović i Komadina su obećali sučeljavanje. Hoće li se pojav...

Jesu li Zlatko Komadina i Zoran Milanović ljudi od riječi ili se onog što su rekli svatko na kraju svog gostovanja u emisiji Veto by Sanjin Španović neće držati? I jedan i drugi su potvrdili da su spremni na sučeljavanje zadnjeg tjedna kampanje za predsjednika SDP Hrvatske i sada je vrijeme da se izjasne hoće li se tog obećanja držati?

Posted by Veto by Sanjin Španović on Saturday, 19 March 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.