Hrvatski krumpirići stižu na najveće europske stadione

Foto: Igor Sitar, Surf 'n' Fries

HRVATSKI krumpirići odsad će biti u prodaji na najvećim europskim stadionima.

Surf'n'Fries potpisao je ugovor s Rapid Retail tvrtkom iz Velike Britanije gdje će Rapid Retail kao njihov franšizer postaviti Surf'n'Fries kućice na mnoge europske stadione diljem Velike Britanije i Francuske. Među njima su i poznata zdanja poput Stade de Francea i Old Trafforda. 

Ovu vijest potvrdio je vlasnik franšize Andrija Čolak na svom Facebooku. 

Šef Rapidovog europskog poslovanja: Surf'n'Fries je iznimno kvalitetan proizvod, savršen za navijače koji vole jelo u pokretu

Ovu suradnju komentirao je Charlie Daffern, šef Rapidovog europskog razvoja.

"Oduševljeni smo što smo otkrili našu novu suradnju, Rapid Food & Beverage, kao i novo uzbudljivo partnerstvo sa Surf’n’Friesom, koji je prvi u rastućem portfelju brendova s kojima ćemo surađivati. Cilj nam je isporučiti izvrsnu hranu na stadione", rekao je pa dodao:

"Surf'n'Fries je proizvod iznimne kvalitete, a njegovo jednostavno pakiranje koje stane u jednu ruku pokazalo se savršenim za jelo u pokretu, pogotovo za navijače na tribinama i ljude koji uživo gledaju neki događaj."

Surf'n'Fries od ranije i na najpoznatijoj australskoj surferskoj plaži, ali i diljem svijeta

Surf'n'Fries je brand koji je potekao iz Rijeke, a ubrzo se kroz godine proširio po cijelome svijetu. Hrvatski krumpirići tako su od 2018. godine dostupni i na legendarnoj surferskoj plaži u Australiji Bondi Beach. 

Ova franšiza ima preko 60 objekata širom svijeta, pa se tako mogu naći i u Čileu, Južnoafričkoj Republici, Dubaiju, Indiji, Vijetnamu, Kuvajtu, Gruziji, Jordanu, Rumunjskoj, Rusiji, Sloveniji, Irskoj, Njemačkoj i Egiptu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.