HŽ uvodi dodatne vagone jer navijači iz Slovenije masovno dolaze na finale u Zagreb

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

NAVIJAČI Hrvatske iz Slovenije masovno dolaze gledati povijesno finale između Hrvatske i Francuske u Zagreb.

Iz Hrvatskih željeznica su obavijestili da će zbog toga uvesti dodatne vagone za vlak iz Ljubljane za Zagreb u nedjelju te za povratak iz Zagreba u Ljubljanu. 

"Hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodrit će i slovenski navijači, koji će u nedjelju, 15. srpnja doputovati vlakom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak i povratak u sastav međunarodnih vlakova 415 (Ljubljana 8.25 – Zagreb 10.43) i 498 (Zagreb 21.20  – Ljubljana 23.38) uvršteni su dodatni vagoni", priopćili su iz HŽ-a.

Obavijestili su i da u nedjelju, 15. srpnja, svi navijači koji putuju vlakom na gledanje finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u bilo kojem gradu ili mjestu, HŽ omogućuje kupnju povratne karte u iznosu od 20 kuna za sve relacije u Hrvatskoj.

"U ponedjeljak, 16. srpnja na dan dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu, HŽ Putnički prijevoz svim putnicima odobrava 50% popusta na jednosmjerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mjesta do Zagreba", kažu z HŽ-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.