Otac nestalog (15): Mobitel mu je lociran, ali policija tamo nije mogla ući

Tinejdžer koji je prije dva dana nestao u zagrebačkom naselju Špansko, još uvijek nije pronađen. Iz PU zagrebačke su za Index rekli da potraga za 15-godišnjakom traje te da o slučaju ne mogu dati više informacija.

> Nestali tinejdžer iz Zagreba nađen mrtav

Podsjetimo, T. je nestao 12. rujna poslije nastave, nešto iza 13 sati. Roditeljima se porukom posljednji put javio oko pola 12 dok je bio u školi. Nekoliko ljudi je navodno vidjelo tinejdžera istog dana oko 21 sat na igralištu NK Špansko.

Tinejdžer je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka 15-godišnjak je na sebi imao majicu kratkih rukava bež boje, donji dio trenirke crne boje, crno-bijele tenisice s crnim potplatom. Nosio je crnu torbicu preko ramena.

Otac tinejdžera: Policija ne radi ništa

Otac nestalog učenika kaže da je mobitel njegovog sina lociran u stanu zgrade u Španskom. Tvrdi da policija, unatoč sudskom nalogu, nije ušla u stan. Naveo je da ih muškarac koji tamo živi nije htio pustiti. Otac tinejdžera kaže da nije zadovoljan radom policije.

"Nisu ušli u stan jer ih čovjek nije pustio. Bio sam četiri do pet sati ispred te zgrade, nisam nikoga vidio. Još ne znamo gdje je T. . Policija ne radi ništa. Moja supruga ih je zvala, nisu joj ništa htjeli reći u vezi potrage, samo da su inspektori na terenu. Da je pas u pitanju, ovako se ne bi odnosili, a kamoli dijete...", komentirao je zabrinuti otac za Index.

Ako ste vidjeli T. ili imate informacije o njemu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.