Kanadska policija poslala poruku ubojicama koji su pobjegli nakon pokolja

Foto: Profimedia/RCMP

KANADSKA policija je manje od tri sata od prijave prvog napada objavila imena i fotografije osumnjičenih za krvavi pokolj. Radi se o Damienu Sandersonu (31) i Mylesu Sandersonu (30). Damien je visok 170 centimetara i težak je 70 kilograma te ima crnu kosu i smeđe oči. Myles Sanderson visok je 185 centimetara, težak je 108 kilograma te ima smeđu kosu i smeđe oči, objavila je policija.

Dužnosnici nisu rekli u kakvom su odnosu osumnjičeni te jesu li rodbinski povezani.

"Ako slušate ovo, odmah se predajte policiji" 

Crni Nissan u kojem su pobjegli s mjesta napada viđen je oko 11:45 po lokalnom vremenu u gradu Regini, glavnom gradu regije Saskatchewan. Radi se o gradu koji se nalazi oko 300 kilometara južno od mjesta u kojima su prijavljeni napadi.

"Molimo sve stanovnike provincije da ostanu oprezni i prijave svaku sumnjivu aktivnost policiji. Ako vidite sumnjivce i/ili njihovo vozilo, ne prilazite im, nego odmah napustite područje i potom nazovite policiju", rekla je policijska glasnogovornica Rhonda Blackmore.

Policija je uputila poruku i osumnjičenima za ubojstva: "Ako Damien i Myles slušaju ovo, pozivam ih da se odmah sami predaju policiji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.