Kći brutalno ubijenog Saše: Ubojica je dan ranije objavio ovu fotografiju i poruku

Foto: Instagram, Facebook

Saša Kulišić, koji je početkom prošlog tjedna ubijen u Doboju, duže je vrijeme bio trovan Treanom, lijekom koji se može kupiti samo na recept. Dobojski Okružni sud je priopćio da je Kulišićeva 14-godišnja kći kobne večeri, kada je on ubijen, ocu usula nekoliko izmrvljenih tableta u limunadu, prenosi Klix.

Sud navodi da je djevojčica u večernjim satima pomiješala nekoliko tableta Treane s limunadom i dala ocu da popije. Lijekove joj je prethodno nabavila tetka, odnosno sestra njezine majke. Podsjetimo, Kulišića su ubili njegova supruga (32) i njezin 19-godišnji ljubavnik.

Tamara, Sašina kći iz prvog braka, kaže da se nitko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu. "Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorijentiran i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svijest", ispričala je za mondo. 

"Ne mogu opisati svoje stanje, osjećam i tugu i bijes. Saznanje tko mi je ubio oca i to na kakav način... Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu reći je da je motiv ovog ubojstva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je objavio na svom Instagram profilu samo dan prije nego što se sve dogodilo novac, gdje je napisao "stigla plaća, treba li kome sitno". Strašno...", navodi Tamara.

Sud detaljno opisao jezivo ubojstvo

Sud je detaljno opisao kako su supruga i ljubavnik ubili Kulišića. U svemu je sudjelovala njegova maloljetna kći, ali i sestra supruge. Prvi rezultati istrage ukazuju da su se supruga i ljubavnik odlučili na zločin kako bi mogli nastaviti svoju ljubavnu vezu za koju je, kako piše Klix, ubijeni nedavno i sam saznao. 

Ne isključuje se mogućnost da iza svega stoji koristoljublje, odnosno da su se osumnjičeni željeli dokopati Kulišićeve imovine, uvjereni da će im ostati njegova kuća, posao... Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag i vezan za drvo konopom i selotejp-trakom.

"Osumnjičenima se stavlja na teret da su u neutvrđenom vremenskom razdoblju, po prethodnom dogovoru zajedno s maloljetnom A. K. (14), kćerkom osumnjičene i ubijenog, u namjeri da liše života Kulišića, 29. siječnja u popodnevnim satima, a nakon što je maloljetna kćerka usitnila veći broj tableta naziva Treana jačine 10 mg, koje je kupila suprugina sestra V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala s vodom.

Po dogovoru s osumnjičenima, maloljetnica je u večernjim satima otišla u obiteljsku kuću svog oca, gdje je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala svom ocu u namjeri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su supruga i kćerka i ranije davale Kulišiću a da on za to nije znao.

Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je on zaspao, ostavila je otključana ulazna vrata kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene, koji su došli i ušli unutra.

"Po ulasku u unutrašnjost kuće maloljetnoj kćerki su rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gdje je spavao oštećeni Kulišić, gdje su ga vezali na način da su mu oblijepili glavu sivom selotejp-trakom, a noge i ruke vezali konopom i selotejp-trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i motornim putničkim vozilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta.

Tamo su mu osumnjičeni zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predjelu stomaka te uslijed razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila je smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu", objavio je sud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.