Kirurzi prišili ruke i noge Albanki koju je suprug osakatio motornom pilom

GRČKI kirurzi u Ateni su uspješno su završili medicinsku operaciju prišivanja odsječenih udova 30-godišnje Albanke koju je u subotu motornom pilom osakatio njen pomahnitali suprug.

Kako javljaju grčki mediji, 30-godišnja Albanka je živjela u Grčkoj odnosno u gradu Kalamata na otoku Peloponez. Nedavno su joj u posjetu doputovala djeca, stara devet i 11 godina.

Naime u petak je u Kalamatu iz grada Veri na sjeveru Grčke u Kalamatu doputovao žrtvin 39-godišnji suprug koji je u subotu obavijestio policiju o svojem zločinu. Iako zasad nema službene potvrde, pretpostavlja se da se Albanac posvađao sa suprugom, a svađu je završio tako da je uzeo motornu pilu i suprugi odrezao ekstremitete.

Nasilnik je uhićen i priveden na kriminalističku obradu, a nesretna teško ozlijeđena žena je najprije smještena u jednu bolnicu u Kalamati, a dan kasnije je zrakoplovom prebačena u Atenu gdje je podvrgnuta zahtjevnom kirurškom zahvatu prišivanja odrezanih udova.

Policija je kasnije priopćila da je nakon napadačeve dojave u apartmanu pronašla osakaćenu ženu koja je izgubila puno krvi. Grčki mediji pišu da su djeca svjedočila stravičnom zločinu svoga oca.

39-godišnjak se navodno nakon duljeg vremena odvojenog života vratio svojoj supruzi međutim nastala je svađa koju je nasilnik završio na izrazito brutalan način.

R.I. 
Foto: AFP (Arhiva)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.