KVIZ Ako nemate 8/10 na ovom jednostavnom kvizu, živite li u 2023. godini?

Foto: Shutterstock

DIGITALIZACIJA je neupitno ušla u svaku poru našeg društva. Tehnološki napredak događa se svakodnevno, a nove tehnologije sve više se prilagođavaju željama i preferencijama korisnika s ciljem olakšavanja svakodnevnog funkcioniranja. Tako više nije neobično zakazati sastanak potpuno online, obaviti važne transakcije, pa čak i obaviti pregled kod liječnika. 

Upravo zbog takve digitalne ekspanzije i činjenice da je bez digitalizacije život teško zamisliv, nužno je ostati u tijeku i pratiti inovacije koje se događaju svakoga dana. Riješite kviz i saznajte kako baratate osnovnim pojmovima digitalizacije te jeste li u korak s nezaobilaznom digitalnom erom i novim digitalnim ponudama.

Istraživanje agencije KVAKA provedeno na uzorku od 500 ispitanika pokazalo je da korisnici žele kvalitetnu Wi-Fi povezanost u svakom kutku svog doma. Upravo zbog ovog podatka, ali i činjenice da korisnici žele veću slobodu uz što manje obaveza, A1 Hrvatska odlučio je u potpunosti se prilagoditi modernim vremenima. Svojim korisnicima zato omogućuju najveću gigabitnu mrežu i niz fleksibilnih usluga bez ugovorne obveze kako bi svaki korisnik izabrao najbolju opciju sukladno svojim potrebama.

Gigabitni fiksni internet s brzinom 2 Gbit/s dostupan je uz premium opremu koju čine Wi-Fi 6 router i mesh uređaji, što je jedinstven paket na tržištu. Tehničari će postaviti uređaje tako da svaki kutak doma bude pokriven kvalitetnom internetskom vezom. Korisnicima je na raspolaganju i napredna korisnička podrška s kojom se upiti i zahtjevi rješavaju bez čekanja. Uz sve to, dostupna je i TV usluga s više od 220 kanala koji se mogu istovremeno gledati na dva velika TV ekrana, ali i ponijeti sa sobom na druge lokacije.

Foto: Shutterstock

Osim toga, velika novost je i da A1 mobilni korisnici s neograničenim internetom mogu pokloniti internet drugom A1 korisniku na 24 sata potpuno besplatno. Također, korisnici koji nemaju tarifu s neograničenim internetom mogu jednom mjesečno sami aktivirati 24 sata neograničenog interneta. Omogućena je i kupovina u webshopu ili kupovina bonova Revolut Payom, jednostavno i u samo par klikova.

Spajanjem usluga u Mozaik korisnici maksimalno štede 16 eura po računu za ukupno povezane četiri usluge, a za povezanu mobilnu i fiksnu uslugu dobivaju tri mjeseca A1 Pomoć u kući. Svi korisnici, ovisno o uslugama i tarifi koju imaju, mogu besplatno aktivirati i isprobati od jedan do tri mjeseca dodatne usluge poput Osiguranja ekrana, A1 Xplore Music by Deezer, A1 SafeNet ili A1 Pomoć u kući. 

Sadržaj donose Index i A1 Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.