Lider grupe Ponoćni ekspres lažno se predstavio kao osuđenik za ratni zločin u Lori

MILAN ĐURANOVIĆ, lider grupe Ponoćni ekspres, ponovno je u sukobu sa zakonom. Početkom godine proveo je neko vrijeme u zatvoru zbog iznude 50 tisuća eura, a sad su policajci otkrili da je prevario javnu bilježnicu Mariju Ivančić, lažno joj se predstavivši kao Miljenko Bajić, odbjegli osuđenik za ratni zločin u Lori.

Htio prodati Golf koji nije prepisao...

Đuranović je "složio" priču kako je izgubio osobnu iskaznicu pa je doveo dvoje svjedoka da posvjedoče da je tome zaista tako. Papiri su mu trebali kako bi prodao Golf četvorku, koji je ranije kupio u Bajića, ali automobil nije prepisao na sebe. Muljaža se otkrila kad su dokumenti stigli na ovjeru u MUP. Vjerojatno su im se upalile sve lampice kad su otkrili da je odbjegli Bajić u lipnju ove godine ovjerio ugovor kod javnog bilježnika. Na kraju se ispostavilo da iza svega stoji Đuranović.

Bajić pobjegao u Kanadu?

Bajića nema već pet godina, otkako je određen pritvor optuženicima u slučaju Lora. Osuđen je pravomoćno na šest godina zatvora. Nema njega, ali nema ni još dvojice iz tog predmeta, bivšeg upravitelja Vojno-istražnog centra Tome Duića i stražara Emilija Bungura. U bijegu je bio i Josip Bikić, no on se nedavno pojavio pa je u ponovljenom postupku nakon priznanja osuđen na četiri godine zatvora. Bajić se navodno skriva u Kanadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.