Mala superjunakinja: Dvogodišnjakinja iz Teksasa telefonskim pozivom majci spasila život

DJEVOJČICA Lia Vega ima svega dvije godine, no njezina ju majka smatra superjunakinjom zbog toga što joj je telefonskim pozivom spasila život, piše ABC News.

Lia je s majkom Larissom Taylor i sestricom bila u kući svoje bake u Houstonu, kada je Taylor pozlilo te se srušila na pod. Lia je tada u ruke uzela telefon i nazvala baku Bobbie Gonzalez.

Bobbie je za TV postaju KTRK izjavila kako ju je unuka nazvala i rekla "Moja mama je pala", ona ju je zatražila da joj na telefon da svoju majku, no djevojčica joj je odgovorila "Ne želi se probuditi".

Baka je odmah nazvala hitnu pomoć i odjurila kući, a Taylor je u bolnicu stigla na vrijeme te joj je dijagnosticiran dijabetes. Mlada žena nije znala da ga ima, a za svoju bistru kćerkicu je rekla kako je nikad nije učila da koristi telefon te ne zna kako ga je Lia dohvatila. Vjeruje da je mala superjunakinja promatrala odrasle oko sebe i shvatila što treba učiniti.

Larissa Taylor svoj primjer navodi kao pouku ostalim majkama, smatrajući da bi one svoju djecu trebale naučiti kako da koriste telefon u hitnim slučajevima, pogotovo ako imaju zdravstvenih problema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.