Mlinarić Čobankovića prijavio policiji zbog prijetnji: "Razjebat ću tebe i Poljoprivrednu komoru!"

"MINISTAR Čobanković prijetio mi je da će me razjebati, i mene i Poljoprivrednu komoru i Novotnog i Grivičića. Ja sam to prijavio policiji jer ne znam što da mislim o tome. Ipak je to jedan potpredsjednik Vlade i ne može vam biti svejedno kada vam takva osoba prijeti", uznemireno je za Index ispričao Mato Mlinarić iz Nezavisnih hrvatskih seljaka.

> "Je li sada Čobanković malouman?": Seljaci najavili nove prosvjede za 1. listopada!

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković na Mlinarića je navodno poludio nakon održane konferencije za novinare u Osijeku gdje su seljaci zaprijetili novim prosvjedima s početkom listopada ne bude li se ministar pridržavao njihovog dogovora i ne isplati li 400 milijuna kuna za jesensku sjetvu iz prošle godine. Tu je, kaže nam Mlinarić, i 450 milijuna kuna koje država treba isplatiti kao odštetu za sušu koja je pogodila osječko-baranjsku županiju, što ukupno čini oko milijardu kuna.

"Ministar me nazvao jučer oko podneva i počeo je jako neugodan razgovor, bio je uzrujan i galamio je. Ja sam ga pokušavao smiriti. Mi smo mu dali 14 dana vremena dok je bio na godišnjem odmoru i sada smo shvatili da je samo kupovao vrijeme. Ne znam kako si jedan potpredsjednik Vlade može takvo što dopustiti", pričao nam je Mlinarić dodajući kako je to napravio jer ne zna što to znači da će ga ovaj "razjebati". Ministra je prijavio u Policijskoj postaji u Garešnici i ističući kako se na mobitelu jasno vidi kada je zaprimio poziv i s kojeg broja.

Mlinarića i dalje brine novac za jesensku sjetvu te tvrdi da s ministrom uopće nije stigao razgovarati o tome.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.