Nijemac držao kćer (3) u podrumu. Kad je umrla, tijelo otežao utezima i bacio u kanal

Ilustracija: EPA

MUŠKARAC je u zapadnoj Njemačkoj uhićen nakon što je njegova trogodišnja kći umrla dok je navodno bila zaključana u podrumskoj prostoriji, nakon čega je on bacio njezino tijelo u kanal, priopćile su danas njemačke vlasti. 40-godišnji Nijemac se u petak sam prijavio u policijsku postaju u svom rodnom gradu Dinslakenu.

Priznao je policiji kako mu je kći umrla te da je on potom njezino tijelo natovario utezima i bacio u kanal u obližnjem Oberhausenu, naveli su policija i tužitelji u priopćenju. Istražitelji vjeruju da je muškarac zatvorio djevojčicu u podrumsku prostoriju stambene zgrade na nekoliko dana, vjerojatno kao "odgojnu mjeru". 

Tijelo su izvukli ronioci

Opskrbljivao ju je hranom i pićem te ju je stalno provjeravao, piše Associated Press. Kada ju je otišao provjeriti prošle nedjelje, djevojčica je bila mrtva. Navodno je iste te večeri bacio njezino tijelo u kanal. Ronioci su izvukli tijelo u petak navečer, ali nije bilo naznaka nasilne smrti. 

Otac je priveden zbog sumnje na to da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede i oduzimanje slobode sa smrtnom posljedicom. Policija i tužiteljstvo su istaknuli kako osumnjičeni muškarac još uvijek nije detaljno progovorio o svemu što se događalo.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.