Nostradamusov scenarij: Potresi, poplave, ludi vođe i smak svijeta



POPLAVE, potresi i suše, ludi vođe, nuklearno naoružanje. Sve su to recepti koji bi u bilo kojem scenariju mogli biti opasni po preživljavanje čovječanstva, a upravo je o tome pisao i poznati prorok Nostradamus.

Na temelju primjenjivanja suvremenih algoritama u knjizi Nostradamusov kod objavljen je smak svijeta koji bi se trebao odigrati između 2007. i 2012. godine. Autori knjige identificirali su "ludog vođu" s Bliskog istoka kao Osamu Bin Ladena, koji bi se trebao domoći nuklearnog oružja i njime napasti Europu. Jedna od tih bombi trebala bi završiti i u Sredozemnom moru i zatrovati sav život. Ostatak nuklearnog arsenala trebao bi biti iskorišten za napad na Rim, stari cilj islamista.

Antikrist i crni papa

No, problemi ne prestaju s ludim vođom i njegovim postupcima, koji će samo poslužiti kao uvertira za dolazak Antikrista. Antikrist bi trebao iskoristiti djelovanje ludog vođe za preuzimanje kontrole nad svijetom. U igri je i "crni papa", kojeg su mnogi identificirali kao američkog predsjednika Baracka Obamu. Nakon smrti crnog pape, koja će doći uskoro, u isto vrijeme u kojemu se u Nostradamusovom kodu predviđa gospodarski krah SAD-a, vlast bi trebao preuzeti Antikrist, koji će iskoristiti nastalu situaciju da bi zavladao Azijom i Bliskim istokom, a to je početak Trećeg svjetskog rata i kraja svijeta.

Cijelo razdoblje trebala bi popratiti serija prirodnih katastrofa, posebno poplava i potresa, koji će od SAD-a napraviti nešto kao zemlju Trećeg svijeta. Iako, uloga Obame i nije sasvim jasna. S jedne strane ga se smatra tragičnim crnim papom, a s druge strane postoji uvjerenje da je upravo on Antikrist koji će označiti kraj svijeta.

Baba Vanga

O Trećem svjetskom ratu, koji bi trebao započeti 2010. godine, govorila je i poznata bugarska proročica, Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, iscjeliteljica i vidovnjakinja, koja je za svog života prorekla brojne katastrofe, među kojima su i početak Drugog svjetskog rata, potonuće ruske nuklearne podmornice Kursk te napad na Svjetski trgovački centar (WTC). Baba Vanga je jasno rekla "Treći svjetski rat će započeti 2010. godine", i to nakon pokušaja atentata na četiri državnika i nakon sukoba u Hindustanu, 2010. godine.

Proročanstva su tradicionalno nejasna, ali imaju dovoljno poveznica s današnjim vremenom da neki pomisle kako stojimo na samom početku Otkrivenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.