Očajna poruka djeda zarobljenog u požaru u Londonu: "Recite mojim sinovima da ih volim..."

Foto: Hina/Facebook (Lucy Lou Lou Gunning)

TONY DISSON, koji se vodi kao jedna od osoba koje su nestale u požaru u Grenfell Toweru, navodno je prijateljima u posljednjem telefonskom pozivu rekao: "Recite mojim sinovima da ih volim", piše Independent.

Disson, djed četvoro unučadi u dobi od 65 godina, ostao je zarobljen u svojoj kupaonici na 22 katu zgrade dok se vatra širila. Imao je četiri sina i četvero unučadi.

Pod je bio prevruć da bi izašao

Te noći je vodio očajne telefonske razgovore s prijateljima i rođacima dok je čekao na spašavanje.

U razgovorima je rekao kako ne može pobjeći iz stana jer je pod prevruć. Njegova četiri sina i ostali članovi obitelji od tada tragaju za njim po bolnicama u Londonu te očajnički traže bilo kakvu informaciju o njemu.

Jedan od njegovih sinova je na Facebooku zamolio sve koji su vidjeli njegovog oca da mu se jave. Za Daily Mirror je izjavio kako je jedan od njegove polubraće razgovarao s njegovim ocem u noći požara, oko tri ujutro.

"Ljudi su zvali mojeg oca i govorili mu da se ogrne dekom i izađe. On im je rekao kako je u kupaonici i da je pod prevruć kako bi izašao", ispričao je.

Sin se i dalje nada da je preživio

"Potom ga je nazvao prijatelj oko 4 ujutro, a jedna od zadnjih stvari koje je 'Recite mojim sinovima da ih volim', nakon toga ga nitko više nije uspio dobiti", rekao je njegov sin.

"Čuo sam da se nije izvukao, ali još se nadam. Ostavio sam svoje podatke u obližnjem ragbi klubu koji je trenutno centar za pomoć i raspitujem se okolo", poručio je i dodao kako je njegov otac u tom stanu živio devet godina i kako je tu bio poprilično sretan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.