Odbjegli Josip Dominić se predao u Miočinovićima te je prevezen u bolnicu

JUTROS je oko 9.50 sati u mjestu Miočinovići, pokraj Petrinje, policija uhitila odbjeglog 56-godišnjaka Josipa Dominića, koji je na uskrsni ponedjeljak, 13. travnja oko 6 sati, nakon svađe kojoj je kumovao i alkohol, nožem izbo 49-godišnju nevjenčanu suprugu Dragicu Mandić.

Policija je priopćila kako je danas oko 9,45 sati zaprimila dojavu građana da je u mjestu Miočinovići primijećena osoba koja po opisu odgovara odbjeglom Dominiću. Samo pet minuta nakon toga Dominić je već bio u rukama "plavaca" kojima se predao.

U paljenju kuće i bijegu ozlijedio noge

Josip Dominić je po uhićenju prevezen u Opću bolnicu dr. Ivo Pedišić u Sisku, jer su mu ozlijeđene obje noge. Pretpostavlja se kako je ozljede "zaradio" tijekom izazivanja požara u svojoj kući i bijega od policije. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva, dovođenja u opasnost život i imovine, prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji.

Podsjetimo, Dominić je 13. travnja nevjenčanu suprugu Dragicu počeo napadati nožem, a nesretna se žena pokušala spasiti od napada skokom kroz prozor. Nožem ju je nastavio bosti i ispred kuće, koju je ubrzo zatim zapalio, nakon čega se dao u bijeg kroz obližnju šumu. Nesretna žena je s teškim ozljedama opasnim po život (pet ubodnih rana po tijelu) hitno prevezena u Opću bolnicu Sisak, gdje je smještena u šok sobu. Od napada se još uvijek oporavlja.

I.M.
Foto: MUP, Miroslav Kiš/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.