Orepić o optužbama na njegov račun: Ljudima je jasno tko iznosi istine, a tko laže

Foto: Hina

MINISTAR unutarnjih poslova Vlaho Orepić putem Facebooka negirao je bilo kakve kontakte s klijentima tvrtke Grizli komunikacije.

"Jasno i glasno (kao što reče i moj kolega Ante Šprlje):

Nikakve kontakte s bilo kakvim klijentima Grizli komunikacije nisam imao, niti znam tko su ti klijenti, niti me tko zvao u emisije tipa Otvoreno glede tih tema koje se navode u medijima, niti imam pojma da je Grizli uopće sklapao nekakve ugovore.

Ono što želim poručiti i ovom prilikom je:

Dragi ljudi vjerujem da jasno vidite tko iznosi istine a tko laži. No ono što je bitno prepoznati i ne propustiti je aktualni trenutak u RH koji se može opisati riječima:

SAD ili NIKAD za demokratski iskorak RH!!!", napisao je Orepić.

Podsjetimo, od odnosa s klijentima tvrtke grizli komunikacije još se ranije ogradio ministar Ante Šprlje, također preko Facebooka.

"Jasno i glasno: nikakve kontakte s bilo kakvim klijentima Grizli komunikacije nisam imao, niti znam tko su ti klijenti, niti me tko zvao u emisije tipa Otvoreno glede tih temi koje se navode u medijima, niti imam pojma da je Grizli uopće sklapao nekakve ugovore. Nemam pojma ni o čemu se radi ni koja bi bila svrha eventualnog sastanka ili razgovora sa mnom jer o kaznenim prijavama ne odlučujem ja. Prva vijest o tom ugovoru su mi mediji. Očekujem da se svi očituju o ovome, a ja jasno naglašavam da se preko mojih leđa nitko neće igrati - ni politika, ni obavještajci ni netko treći. Ako netko ima informacije o bilo kakvoj aferi ili kriminalu, adrese su mu za rješavanje toga državno odvjetništvo ili MUP", napisao je Šprlje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.