Osuđena djevojka, u Zagrebu skrivila nesreću s 3.84 promila. "Uzmite mi vozačku"

Nije fotografija događaja opisang u članku Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL

Djevojka iz Zagreba (31) osuđena je nakon što je izazvala prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od čak 3.84 promila.

Prema presudi donesenoj ovih dana, ona je prošle godine u studenom, oko 7:40 ujutro, zatečena pijana za volanom u Zagrebu, na križanju Ivanićgradske, Planinske i Trga Volovčice, piše Danica. "U trenutku prometne nesreće toliko je bila pod utjecajem alkohola da nije bila sposobna sudjelovati u prometu s obzirom na to da je koncentracija alkohola u krvi iznosila najmanje 3.84 promila", navodi se u presudi.

Kod sebe nije imala ni vozačku.

"Djevojka je prednjim lijevim dijelom vozila naletjela na zadnji desni dio osobnog automobila kojim je upravljao muškarac koji se kretao ispred nje. U trenutku nesreće zaustavio se ispred raskrižja s Ivanićgradskom zbog zaustavljene kolone vozila.

Nakon navedenog naleta, djevojka je ponovno prednjim lijevim dijelom vozila naletjela na zadnji desni dio osobnog automobila koji je bio zaustavljen na kolniku Trga Volovčice, djelomice na nogostupu", navodi se u presudi.

Djevojka je na sudu sve priznala. "Više ne vozim auto, molim sud da mi oduzme vozačku dozvolu na dvije godine jer ne želim da se ovo ponovi", rekla je djevojka na sudu. Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s ukupno 2900 eura te joj je izrekla dvogodišnju zabranu vožnje. Presuda nije pravomoćna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.