Ovoga puta bez bunike: Luka Hodak ritualnim plesom spašava Hrvatsku od krize

LUKA HODAK ima rješenje za krizu. Šaman iz Saborskog, bivši HDZ-ov načelnik koji se "proslavio" nakon što je konzumacija bunike na njegovom novogodišnjem tulumu koštala života Ratka Barića, održat će seansu za spas zemlje koja sve teže izlazi na kraj s krizom.

Svoju seansu Hodak naziva "Plesom za dobrobit Hrvatske i svih njenih žitelja", te poziva sve građane da u noći s 29. na 30. kolovoza dođu u Saboru i pridruže mu se u obredu koji bi trebao Hrvatskoj olakšati tranziciju prema miru i blagostanju. Šaman Luka Hodak na ples poziva sve građane Hrvatske pa tako i političare među kojima posebno ističe Jadranku Kosor i Zorana Milanovića kao predstavnike aktualne vladajuće garniture i one koja dolazi u budućnosti.

Ples oko indijanske vatre trebao bi trajati cijelu noć, do izlaska sunca, a Hodak ističe kako će sve goste za ritual pripremati u indijanskoj sauni. No, bunika će ovoga puta izostati. Hodak, naime, poručuje kako je poželjno da se plesači tri dana prije i poslije rituala uzdržavaju od uzimanja bilo kakvih lijekova i opojnih droga, ali i od seksa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.