Političarka želi vratiti giljotinu i kastraciju: "Kad vidim gorilu, moji hormoni totalno podivljaju"

Screenshot: YouTube

GISELA Allen (84) objavila je manifest u kojem se između ostalog zalaže za vraćanje giljotine i kastracije kriminalaca, referendum o eutanaziji i zabranu golfa, javlja RT.

UKIP-ova kandidatkinja u Glasgowu želi ponovo uvesti smrtnu kaznu te potpuno revidirati obrazovni sustav, a dio plana je ukidanje usluga vrtića i čuvanja djece.

"Kastriramo bikove, konje, pse - to im oduzima agresiju"

Allen je o vraćanju smrtne kazne izjavila: "To ne mora nužno biti vješanje. Mogli bismo imati giljotinu. Mislim da javnost ima pravo na zaštitu."

"Kad bih mogla vratiti giljotinu, injekciju ili strijeljanje, rado bih to učinila. Također bih kastrirala nasilne kriminalce. Kastriramo bikove, konje, pse - to im oduzima agresiju", rekla je Allen za Sunday Herald.

Ona nije anti-gay, ali ne želi ni jednu LGBT zajednicu

Allen je također izjavila da "ne želi ni jednu LGBT zajednicu" ni seksualni odgoj jer je to "privatni život koji se nikoga ne tiče".

"Ja nisam anti-gay - ali kako ih možete nazvati zajednicom? Seksualni život je privatna stvar. Ne pokazujete ga u javnosti. Mislite li da ja idem po gradu i govorim kako je meni gorila seksualno privlačno stvorenje? Kada odem u zoo i vidim gorilu, moji hormoni totalno podivljaju", rekla je Allen.

"Žene trebaju ostajati doma s djecom, a djeca trebaju više jahati"

Kandidatkinja je također predložila reformu obrazovnog sustava, odnosno ukidanje vrtića i čuvanja djece jer "žene trebaju ostati doma i brinuti se o njima".

Također želi u obrazovni sustav uvesti jahanje: "Vrlo je važno za djecu da rade s konjima i jašu konje", izjavila je.

"Golf tereni su prijetnja za sigurnost ljudi"

Allen želi zabraniti golf terene jer ih smatra "prijetnjom za okoliš" i "prijetnjom za sigurnost ljudi". Zavjetovala se da će organizirati referendum o eutanaziji te povisiti dobnu granicu za mirovinu na 70 godina jer "ljudi postaju puno prestari".

Također vjeruje da treba ukinuti besplatni javni prijevoz jer "ljude treba potaknuti na hodanje".


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.