Profesionalni "smetač" i "prorok kondoma" upao Beškeru u kadar, stajao iza njega 10 minuta

PROFESIONALNI "smetač" i zagovaratelj korištenja kondoma, Gabriele Paolini, večeras je "zasmetao" Inoslavu Beškeru pri javljanju iz Rima. Bešker se javio uživo u program balkanske Al Jazeere, a osebujni je Gabriele stajao iza njega desetak minuta, odnosno za vrijeme trajanja cijelog priloga. Paolini koji sebe voli nazivati "prorokom kondoma" svojim poslom "smetanja na televiziji" bavi se više od 10 godina. Na to ga je potaknuo slučaj njegovog prijatelja koji je umro od posljedica zaraze AIDS-om, jer je imao seks bez zaštite s prostitutkom.

Paolini je od tada počeo upadati u televizijska javljanja uživo s kondomima u rukama. 1995. se prerušio u kondom te ga je u crkvi u Rimu dao papi Ivanu Pavlu II. Jednom prilikom ga je uručio čak i Majci Terezi. 2008. osuđen je na pet mjeseci zatvora jer je na RAI TV upao u kadar tijekom prijenosa mise i rekao da je Papa gay. Javno je nazivao Berlusconija homoseksualcem i lutkom na koncu.

Paolinijeva misija je promoviranje sigurnog seksa, a to čini tako što slijedi televizijske novinare uokolo i upada im u kadar gdje god stigne. Ponosan je vlasnik Guinnessovog rekorda zbog 30.000 kratkih pojavljivanja na televiziji. Postao je toliko popularan pa se počeo pojavljivati na sportskim i pjevačkim natjecanjima. U svojoj je "karijeri" znao toliko razljutiti novinare da su ga tukli i tražili zakonsku zabranu  upadanja u kadar. On im je vratio tako što je pokazao listu novinara koji su tražili njegovu prisutnost na ekranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.