RAZGOVARALI SMO S PRETUČENIM TAKSISTOM "Tukli su nas i vikali - pička vam materina, ne možete tako"

Foto: Splitski taksisti

INDEX je razgovarao s jednim od pretučenih dubrovačkih taksista, Denisom Draškovićem koji se za vrijeme razgovara nalazio u dubrovačkoj bolnici.

On nam je opisao što se događalo na cesti, na kojoj je došlo do sukoba: "Mog kolegu Boška Draguna koji je vozio prvi, zaustavila su petorica, šestorica... On je usporio, onda su ga izvukli iz auta i počeli udarati. Nas dvojica koji smo bili iza smo priskočili u pomoć, a onda su udarili i po nama."

Kako nam priča Drašković, riječ je o mladićima od 30-ak godina koji su se nakon toga udaljili u automobilima Smart i monovolumenu splitskih registarskih oznaka.

"Vikali su nam - pička vam materina, ne možete vi to tako. Mi smo zaključili po tome da su oni vozači Ubera", dodao je Drašković.

"Dragunu su slomili nogu, moj kolega Martinović je iščašio koljeno, a ja čekam u bolnici da vidim je li mi slomljen nos. Bila je policija, dali smo im izjavu", rekao nam je.

Tko je pretukao taksiste?

Podsjetimo, jutros su taksisti s područja Zagreba, Splita i Dubrovnika prosvjedovali tražeći da se što prije zabrani Uber aplikacija, pa su blokirali prometne pravce i parkirališta na aerodromima. Prosvjed je trajao par sati. Zasad nema informacija o incidentima u Zagrebu i Splitu, ali u Dubrovniku su nepoznati muškarci pretukli taksiste.

Tko su oni bili, zasad nije poznato. Naime, postoje tri verzije. Prva je ona taksista koji tvrde, kako nam je i sam pretučeni taksist rekao, da su napadači vozači Ubera. Druga je da se radi o Torcidi koja se vraćala s utakmice iz Danske. Avion s navijačima iz Kopenhagena sletio je oko 10.30 na dubrovački aerodrom, ali iz Torcide demantiraju da imaju ikakve veze s napadom. I treća verzija je ta da su ih pretukli građani jer je jednoj djevojčici pozlilo pa nije mogla doći do bolnice zbog gužve koju su stvorili taksisti.

Policija istražuje što se dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.