SDP: Koliko je Bandić prošle jeseni radio za Zagreb, a koliko za Pantovčak?

NA ODBORU za mladež Zagrebačke gradske skupštine raspravljalo se danas o gradonačelnikovu izvješću o radu u drugom dijelu 2009. godine, a SDP-ovka Iva Prpić je pohvalila rad 1200 gradskih činovnika, ali ne i onaj prvog čovjeka Zagreba.

Prpić se zapitala koliko je vremena Milan Bandić prošle jeseni i zime svoj terenski rad koristio za potrebe grada, a koliko za svoju borbu za Pantovčak. Zanimalo ju je i koliko dana godišnjeg odmora je koristio zagrebački gradonačelnik da bi mogao sudjelovati u kampanji kada nije obnašao svoje dužnosti gradonačelnika.

HDZ-ovci poručili SDP-ovcima da su licemjerni

No, i uz ove opaske SDP-ovke, Odbor za mladež je prihvatio izvještaj uz potporu oporbenog HDZ-a koji je tvrdio da su vladajući licemjerni. Predsjednica Odbora Prpić zaključila je da prihvaćanje izvještaja znači podršku radu djelatnika gradske administracije, a ne gradonačelnika Bandića.

Na istom Odboru je danas voditeljica podružnice Zagrebačkog holdinga za Upravljanje sportskim objektima Gordana Pokrajčić objašnjavala kako se došlo do gubitaka od 42 milijuna kuna u toj podružnici. "To je planirani minus u kojem ne smijemo izgubiti iz vida ovrhu pa državi moramo platiti 20 milijuna kuna", objasnila je Pokrajčić. Pritom je mislila na dug za PDV u 2005. godini koji nije platila tvrtka Sljeme Medvednica. Tvrdi kako oni imaju malo mogućnosti za komercijalizaciju sportskih objekata, jer Grad za javne potrebe rezervira 74 posto termina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.