"Siromašni Hugh Hefner" zatočio 8 žena u svojoj vili i prijetio da će ih ubiti ili osakatiti ako odu

Foto: Youtube/Fox

KENNDRIC Roberts (33) optužen je za držanje u zatočeništvu 8 žena koje je zvao svojim "dijamantnim mačkicama", prenosi Independent.

Roberts je preko interneta namamio žene u svoju luksuznu vilu u Atlanti i obećao im da će raditi kao manekenke i modeli.

"Platit ću nekome da te razreže i nožem izvadi silikone"

Navodno ih je umjesto toga prisilio da rade u striptiz klubovima i uzimao im svu zaradu te prijetio da će ih ubiti ili osakatiti ako pokušaju pobjeći.

Kako piše NBC News, jedna od žrtava je izjavila da joj je Roberts nekoliko puta prijetio te jednom rekao da će "nekome platiti da joj nožem otvori prsa, izvadi silikone i cijelu ju razreže".

"Ako se nisu osjećale sigurno, zašto nisu otišle?"

Robertsov odvjetnik Mike Maloof izjavio je da je njegov klijent "siromašni Hugh Hefner" i nije prisiljavao žene da ostanu u kući, javlja NBC.



Maloof je izjavio: "Ako su se osjećale nesigurno, zašto nisu otišle? Jedna od žena je otišla na godišnji odmor sa svojom majkom. On im je dao 1000 dolara za let. To znači da nije nikoga držao zatočenim".

Čeka ga kazna od 205 godina zatvora


Iz policije su izjavili da je zatočene žene, stare između 19 i 22 godine, zvao "dijamantne mačkice" i prisilio ih na tetoviranje oznaka svoje bande.

Optužen je za trgovinu ljudima, ilegalno posjedovanje oružja te zarobljavanje. Ako bude osuđen, čeka ga kazna od ukupno 205 godina zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.