Skandal u Zadru: Ugledni zadarski HDZ-ovci zvjerski se potukli, Kalmeta ih razdvajao

Foto: FAH

SINOĆ su se u sportskoj dvorani na Mocirama u Zadru, kako javlja portal Kalelargainfo.hr, potukli istaknuti zadarski HDZ-ovci Denis Karlović, direktor ŠRC Višnjik i Dario Vrsaljko, vlasnik Caffe bara Vip u dvorani Krešimira Ćosića.

Netrpeljivost između ove dvojice, piše spomenuti portal, traje već mjesecima, a stvari su kulminirale za vrijeme košarkaške utakmice između Zadra i Crvene zvezde kada je Karlović dao nalog da se zatvore prilazi do Vrsaljkovog kafića. Time mu je omeo poslovanje i doveo u pitanje isplativost kafića koji glavne prihode ima tijekom utakmica kada gledatelji tu dolaze na piće ili kupiti vodu u poluvremenu.

Incident se dogodio sinoć, kada su članovi HDZ-a igrali međusobno utakmicu, a među igračima je bio Karlović.

Ni Kalmeta nije uspio prekinuti tučnjavu

Ljutit Dario Vrsaljko došao je u pratnji brata, te je s tribina dovikivao uvrede na račun Karlovića.

Utakmica je prekinuta, a Karlović se zatrčao prema tribini i nasrnuo na Vrsaljka ohrabren nazočnošću nekolicine svojih prijatelja koje je ranije pozvao da ga štite plašeći se da bi ga Vrsaljko mogao napasti. Vrsaljka je branio brat Tomislav, a žestoku tučnjavu među HDZ-ovcima nije uspio zaustaviti niti gradonačelnik Kalmeta.

On ih je na kratko uspio smiriti, ali tučnjava se nastavila par minuta kasnije ispred dvorane. Denis Karlović i njegova ekipa, piše spomenuti portal, izvukli su deblji kraj.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.