Snimao divljanje BMW-om pa ubio sebe i ženu. Nisu mu sudili za tešku nesreću iz 2019.

Edi Zdjelar (24) koji je sa suprugom poginuo u nesreći na autocesti između Novske i Okučana u petak, te se prije toga snimao da vozi 200 km/h, 2019. godine je u Kovačevcu kod Nove Gradiške imao još jednu tešku nesreću u kojoj je teško ozlijeđena i njegova tadašnja partnerica. No, protiv Zdjelara tada nije pokrenut kazneni postupak, pišu 24sata.

"Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu dana 16. rujna 2019. donijelo je rješenje kojim se utvrdilo kako nema osnove za vođenje kaznenog postupka zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu iz članka 227. stavak 5., 2. i 1. Kaznenog zakona", poručili su za 24sata.

On i supruga izletjeli iz kombija, ona preminula devet mjeseci kasnije

Podsjetimo, u nesreći koja se dogodila 18. ožujka 2019. godine, Zdjelar je kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovo vratio na suprotni trak ceste, kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera. Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga od siline udarca izletjeli su iz kombija.

Oboje su teško ozlijeđeni, a liječnici su se zatim danima borili za život trudnice. Preminula je u prosincu iste godine, beba je preživjela. Kako je ranije doznao Index, smrt njegove tadašnje partnerice ne može se sa sigurnošću povezati s posljedicama prometne nesreće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.