Sportski direktor NK Osijeka kojem je izrešetan auto: Nikada ovo nisam doživio

Foto: NK Osijek

Jose Boto, sportski direktor NK Osijeka, za RTL je komentirao sinoćnji incident u kojem mu je izrešetan automobil koji je od kluba dobio na korištenje. Automobil se nalazio u Šamačkoj ulici u Osijeku. Boto nije u Hrvatskoj, već u rodnom Portugalu, gdje je sada na odmoru.

Auto mu je propucan u noći na utorak, a ima čak sedam rupa. Boto je upitan ostaje li na svojoj poziciji u klubu, na što je rekao da misli da ostaje. "Zašto ne bih ostao?" pitao je Boto.

"Ne znam koji je motiv, nikada ovakvo nešto nisam doživio"

Boto je rekao da se osjeća dobro i da se nalazi u Portugalu. "Ja sam u redu. Ne povezujem ta glupa djela s Hrvatskom i Osijekom. Prepustimo policiji da napravi posao", kazao je za RTL.

Upitan je što bi mogao biti motiv pucanja u njegov auto. "Ne znam, nisam to doživio nikada u životu. Nemam ideju. Hrvatska je zemlja Europske unije i ne mislim da su ovakve stvari ovdje uobičajene. Dopustimo policiji da odradi svoj posao", kaže sportski direktor Osijeka.

"Ne bojim se, ne znam imam li neprijatelja"

Boto kaže da se planira vratiti u Hrvatsku, ali da će razmisliti kada će to biti. Na pitanje je li uplašen zbog incidenta, odgovorio je da nije. "Ne bojim se, da budem iskren", kaže.

Upitan je ima li neprijatelja. "Ne znam, u Hrvatsku sam stigao prije šest mjeseci", odgovorio je Jose Boto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.