Srpskom ministru policije najopasniji mafijaš Srbije prijeti otmicom djeteta

SRPSKOM ministru policije Ivici Dačiću mafijaši prijete otmicom djeteta. To je jučer srpskom Pressu potvrđeno iz više nezavisnih, dobro obaviještenih izvora, kao i to da je zbog tih prijetnji MUP ove nedjelje podigao osiguranje ministrove obitelji na najvišu moguću razinu.

Ministru navodno prijeti jedan od najopasnijih srpskih bosova koji mu je poručio kako će mu oteti sina ili kćerku ukoliko policija odmah ne prekine obračun s njegovom mafijaškom grupom. Pressu je, navode, poznato ime ovog mafijaša, no nisu ga objavili u interesu istrage.

"I ranije je bilo prijetnji, ali ovo je sada otišlo predaleko! Kriminalci su tijekom srpnja čak obilazili Dačićevu rodnu Žitorađu gdje su se kod mještana raspitivali o kretanju i navikama njegovih roditelja. Sumnjamo da su planirali tamo oteti Dačićevog sina koji preko ljeta često boravi kod bake i djeda", kaže izvor Pressa iz vrha MUP-a. Dodaje kako su sumnjive osobe tijekom srpnja u više navrata primijećene i legitimirane oko škola i vrtića u koje idu Dačićeva djeca.

Ministrova supruga je, tvrdi izvor, u nekoliko navrata dobivala prijeteće poruke na privatni broj telefona. Službeno, nitko u MUP-u nije htio komentirati ove informacije, ali je neslužbeno potvrđeno da je zbog ovih prijetnji maksimalno pojačano osiguranje ministrove obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.