Svjedoci napada na djecu kod Osijeka: Dječak je imao 50-ak uboda po cijelom tijelu

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

JUČER je 49-godišnji muškarac, D. Š., u mjestima kraj Osijeka, Mece i Dardi, oštrim predmetom izbo dvoje 11-godišnje djece.

Ozlijeđenoj djeci pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Djevojčica je nakon liječničke obrade puštena na kućnu njegu, a dječak je teže ozlijeđen, no izvan je životne opasnosti.

Svjedoci: Dječak je imao valjda 50 uboda po cijelom tijelu

Glas Slavonije razgovarao je sa svjedocima koji su ispričali detalje strašnog napada na djecu.

“Bila sam u trgovini i nisam vidjela sam napad, no čula sam dječaka kako viče. Istrčala sam i vidjela kako muškarac sjeda na bicikl i odlazi, a dječak je bio sav krvav. Imao je valjda 50-ak uboda po cijelom tijelu. Svuda prema odjeći izbijale su krvave točke na leđima i naprijed po tijelu, a uboda je imao i po glavi. Pozvala sam hitnu pomoć”, kazala je svjedokinja. 

Aleksandar Kovač iz Darde rekao je za medije kako je dječak nakon napada 49-godišnjaka sjedio na travi i govorio kako mu ništa nije napravio.

"Dijete se jako uplašilo. Podigao sam mu majicu i pogledao ga, to je bilo toliko uboda, Bože sačuvaj", rekao je mještanin Darde. Milorad Unčanin, iz Meca, rekao je kako je D. Š. napao djevojčicu dok se vraćala od bake.

"Na samom raskrižju ju je srušio, ubo i razbio joj glavu", kazao je mještanin Meca. Odmah nakon napada u Dardi društvenim mrežama počela se širiti panika. Ljudi su pisali kako manijak bode djecu po ulicama i upozoravali jedni druge da ne izlaze.

Žena koja je dječaku pomogla kaže da su okupljeni samo stajali i gledali

Glas Slavonije doznaje i kako se, dok je žena koja je istrčala iz trgovine pružala pomoć napadnutom 11-godišnjem dječaku, oko nje brzo okupilo desetak muškaraca.

Međutim, umjesto da pomognu šokiranom i teško ozlijeđenom djetetu, ali i ženi koja mu je pritekla u pomoć, većina je samo stajala i gledala što se događa.

Usto, neki od njih su sve što se događalo snimali mobitelima. Mještani Darde kažu kako bi trebalo uvesti kažnjavanje za takve osobe koje umjesto da pomognu samo prave videosnimke i fotografiraju mjesta zločina, javlja Glas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.