Čeh na motoru izletio s ceste u Istri, na njega naletio drugi Čeh na motoru

Foto: Pixsell/Srecko Niketic

JUČER su se u Istri dogodile tri prometne nesreće u kojima su sudjelovali vozači motocikala, izvijestila je istarska policija. Prva prometna nesreća dogodila se jučer oko 12:20 na državnoj cesti D66, kada je 46-godišnji poljski državljanin upravljao motociklom poljske registracijske oznake iz smjera Marčane u smjeru Barbana.

Nedaleko od skretanja za mjesto Borinići vozač je na ravnom dijelu ceste započeo nepropisno preko pune crte na kolniku skretati ulijevo u namjeri polukružnog okretanja, pri čemu je u njegov bočni dio motocikla udario motocikl pulske registracijske oznake kojim je u istom smjeru iza njega upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin, koji je u kočenju pokušao izbjeći sudar. U nesreći je poljski državljanin teže, a hrvatski državljanin lakše ozlijeđen, objavila je policija.

Čeh sletio s ceste, potom ga udario drugi Čeh na motociklu 

Druga prometna nesreća dogodila se oko 14:20, kada je 50-godišnji češki državljanin upravljao motociklom češke registracijske oznake iz smjera Gologorice prema Zajcima.

Vozač je po izlasku iz oštrog zavoja zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, a potom je u njega udario drugi motocikl češke registracijske oznake, kojim je iza njega upravljao 20-godišnji češki državljanin, a koji je također u zavoju sletio s ceste zbog neprilagođene brzine.

U nesreći je 50-godišnjak teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u riječkoj bolnici, dok su njegova 50-godišnja suputnica i drugi vozač motocikla lakše ozlijeđeni, stoji u policijskom priopćenju.

Muškarac motociklom udario divlju svinju

Treća prometna nesreća dogodila se jučer oko 21:10 na području Buja, kada je 42-godišnjak upravljao motociklom pulske registracijske oznake iz smjera Umaga u smjeru Buja te je prednjim dijelom motocikla udario u divlju svinju koja se nakon udara u motocikl udaljila. U nesreći je vozač motocikla teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, navodi se u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.