UZNEMIRUJUĆE U njujorškoj podzemnoj pretučen mladić. Policija moli za pomoć

Screenshot: NYPD

NJUJORŠKA policija objavila je šokantan video zapis na kojem se vidi kako nepoznati počinitelji nemilosrdno mlate mladića tijekom vožnje podzemnom željeznicom u New Yorku, piše Daily Mail.

Napadači su mladića tukli sve dok on nije izgubio svijest. Kako su ga tukli, na mladiću je bilo sve više krvi. Napukla mu je usnica, a on je na početku pokušavao zaštititi glavu rukama.  

Prema snimci, izgleda da su nasilnici žrtvu udarili barem dvadesetak puta prije nego što je videosnimka završila. Mladić je nešto pokušavao reći, ali video nema zvuka pa se ne zna što je govorio.

“Ovo je naš grad, to se ne bi smjelo ovdje događati“

Njujorška policija priopćila je kako su za taj videozapis saznali prošloga tjedna kada se pojavio na društvenim mrežama.

"Prvi put smo snimku primijetili na Instagramu. Pomislio sam ono što bi i svaki drugi Njujorčanin: 'Ovo je naš grad, to se ne bi smjelo ovdje događati'“, rekao je detektiv Dermot Shea u utorak navečer za New York Daily News.

"To je gnjusan čin. Svi koji su vidjeli ovu snimku su uznemireni“, dodao je.

Nije za sada poznato gdje i kada se točno dogodio napad. Policija upravo pretražuje bolnice kako bi našla pretučenog mladića. Na žalost, na snimci se ne vide lica napadača te policija moli javnost da im se javi ako zna neke informacije o tom događaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.