VIDEO HDZ-ov gubitnik Đogaš: Moramo čuti poruku onih koji nisu glasali

Foto: Index

NAKON teškog poraza na izborima za gradonačelnika Splita, javnosti se obratio HDZ-ov kandidat Zoran Đogaš.

 

"Moramo svi čuti poruku onih koji nisu izašli. Poštujem i jedne i druge glasače. Čestitam Puljku na pobjedi, zahvaljujem svima koji su glasali za nas, HDZ-u, HSS-u, nestranačkim ljudima, posebice zahvaljujem mojoj Zrinki i mom Tomi, jer smo srcem i dušom krenuli u ovu utakmicu i odigrali je čisto i fer do kraja", rekao je Đogaš.

"Nadam se da će stanje u našem gradu ići nabolje i da ćemo se izvući iz ove krize vlasti i krize upravljanja. Hvala dekanu i ravnatelju bolnice jer nisam ostvario dvostruku ili trostruku normu, nego sam ostvarivao samo nužno", ustvrdio je.

"Drago mi je da se vraćam tamo odakle nikad nisam ni otišao. Dat ću sve što je u mojoj moći da nam svima bude bolje. Moram zahvaliti svojoj obitelji, široj i užoj obitelji. Sa mnom su prolazili ovo novo i teško iskustvo", rekao je HDZ-ov kandidat.

Ostaje li u politici?

"Ajmo prespavat, otići na Ultru, pa ćemo vidjeti...", odgovorio je Đogaš.

Je li razočaran?

"Ja sam očekivao da će biti drugačije, malo jesam razočaran. Mislio sam da će kampanja biti drugačija. Da će biti važnija supstanca. Ali sve je bilo površinski", rekao je HDZ-ov kandidat.

Hoćete li ići u Gradsko vijeće?

"Najbolji ljudi će zastupati HDZ. O tom potom hoću li ja biti u Vijeću", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.