VIDEO Poštar u Zagrebu divljački baca pakete u kombi, dobio je otkaz

Foto: Parkiram kao idiot/Facebook

NA FACEBOOK stranici "Parkiram kao idiot" jučer se pojavila snimka na kojoj se vidi djelatnik Hrvatske pošte i kako se odnosi prema paketima građana. Na snimci se vidi kako baca pakete u kombi, a da pritom ne pazi ima li u njima nešto lomljivo. Video je snimljen u Novoj cesti u Zagrebu.

"Većina paketa kao da su prošla kroz rat"

U komentarima ispod videa ljudi su se požalili kakve su pakete znali dobiti. 

"Upravo sam danas preuzela paket od njih na kojem lijepo stoji 'lomljivo - staklo'. Sve je u komadićima bilo unutra kao i uvijek", piše u jednom komentaru.

"Kad je zaista važno - šaljite poštom. Sad mi je jasno zašto mi većina paketa dođe kao da su prošli kroz rat. Ako uopće i dođu", piše drugi korisnik.

Pitali smo Hrvatsku poštu za komentar. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

"Radnik koji je snimljen od jučer je suspendiran te je pokrenut postupak izvanrednog otkaza. Radi se o radniku koji je od nedavno u sustavu. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte - biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.