Zamjenik ruskog premijera ismijao Kotromanovića: "Jezik mu se klatara kao kravata"

Foto: FAH

ZAMJENIK ruskog premijera Dmitrij Rogozin napisao je na Facebooku kako se Anti Kotromanoviću, hrvatskom ministru obrane u odlasku, "jezik klatara kao kravata".

> Rusija će naoružati Srbiju: "Osigurat ćemo potporu našem savezniku na Balkanu"

Rus je tako komentirao izjavu koju je Kotromanović prije pet dana dao Slobodnoj Bosni, gdje se osvrnuo na hrvatsko-srpski spor oko balističkih raketa i naoružavanja.

"Srbija misli da će ući u Europsku uniju surađujući s Rusijom. Teško!", kazao je tada Kotromanović, na što je ruski dužnosnik i reagirao.

Poznat po provokacijama

Rogozin je i ranije davao provokativne izjave, još u vremena kada je bio ruski predstavnik pri NATO savezu. Danas je zamjenik ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, zadužen za vojnu industriju.

Podsjetimo, ruski vicepremijer Dmitrij Rogozin izjavio je u ponedjeljak u Beogradu da će Rusija razmotriti poziv Srbije za isporuku naoružanja i sustava protuzračne obrane (PZO) S-300 i nastojati podržati Srbiju.

Srpski Blic je prenio Rogozinov komentar, pisujući ga kao ispad.

Министр обороны Хорватии: "Сербия думает, что может вступить в ЕС и продолжать сотрудничать с Россией? Как бы не так!" - У этого министра язык болтается как галстук

Posted by Dmitry Rogozin on Saturday, 16 January 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.