FOTO Cijena ovog luksuznog kampera kreće od 250.000 dolara

Foto: War Horse All Terrain

Tijekom pandemije korone krenuo je boom prodaje kampera, pogotovo verzija u kojima su kombiji pretvoreni u vozila za kampiranje. To je sada malo usporilo, ali nije spriječilo nove igrače u dolasku na tržište.

War Horse All Terrain novi je ultrapremium kamper-kombi iz Floride.

Kao i mnogi drugi, War Horse koristi Mercedes-Benz Sprinter kao bazu za svoje gradnje. Kombiji su opremljeni osnovnim 170 KS turbodizelskim četverocilindričnim motorom i devet-stupanjskim automatskim mjenjačem. Opcionalan je 4Matic pogon na sve kotače. 

Pravi luksuz u običnom kombiju

Nadograđene verzije opremljene su jačim klima-uređajem, grijačem vode, sušilicom rublja, grijanjem poda i spremnicima za svježu vodu. Također dolaze s kuhinjom i kupaonicom s WC-om i tušem. 

Kupci ovog kamper-kombija mogu na web-stranici War Horsea birati opcije poput veličine kotača ili boje te unutarnje prilagodbe poput kamena za kuhinju i kupaonicu ili drva za podove i ormariće. 

Prema proizvođaču, u svakom kombiju mogu spavati četiri osobe. U kombiju je queen-size krevet koji se sklapa u strop, s dodatnim prostorom ispod za madrac za odraslu osobu ili dvoje djece. 

Cijene su ogromne

Dok je upotreba materijala kao što su kamen i tvrdo drvo svakako lijep dodir, stražnje klupe u kombiju ne uklapaju se u "premium" izgled.

Prema War Horseu, izrade prilagodbi traju 90 dana. Trebali biste imati vrlo duboke džepove ako želite proći kroz taj proces - cijene se kreću od $250.000 do $300.000.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.