Razilazi se najpoznatiji televizijski trio na svijetu

Foto: Profimedia

NAJPOZNATIJI televizijski trio na svijetu se razilazi nakon dva desetljeća suradnje.

Službeno je. Grand Tour serijal je došao do kraja i više neće biti nastavaka. Bar ne u ovoj postavi koja je računajući prijašnji Top Gear zajedno više od dva desetljeća. Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May raskidaju svoje TV partnerstvo i zauvijek zatvaraju svoju produkcijsku tvrtku W. Chump and Sons.

Kako piše The Daily Mail, trio se rastaje nakon 21 godine vođenja emisija kao što su Top Gear i The Grand Tour. Glasine iz prosinca nagovijestile su da će nadolazeći zimbabveški specijal biti posljednji put da vidimo trojicu zajedno na TV-u, a sada znamo da je to istina.

“Odlučili smo davno. Jedina stvar nad kojom smo htjeli imati kontrolu je odlučivanje kada, gdje i kako ćemo sletjeti,” rekao je Richard Hammond u izjavi ranije ove godine.

Zajedno od 2002. godine

Clarkson i Hammond postali su voditelji BBC Top Geara 2002., a James May je dvije sezone kasnije zamijenio prvobitnog trećeg voditelja, Jasona Dawea. Nakon 13 godina snimanja Top Gear magazina, BBC nije obnovio ugovore. Trio je ostao skupa te su zajedno pokušali naći sreću snimajući The Grand Tour na Prime Videu od 2016. godine. 

Jeremy Clarkson će nastaviti snimati Clarkson's Farm, dok će Hammond i May vjerojatno imati svoje buduće spin-off serijale. May je već snimio nekoliko specijala o putovanjima i kuhanju za Prime Video, dok je Hammond 2021. imao emisiju o preživljavanju pod naslovom The Great Escapists.

Što se tiče The Grand Toura, najnovije glasine idu u smjeru da bi Prime Video mogao zamijeniti tri voditelja i nastaviti snimati nove sezone. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.