VIDEO Ruski vloger je nakon skupocjenog Mercedesa zapalio i novi BMW M5

Screenshot: YouTube

GRANICE razuma su se odavno pomakle predaleko, a u slučaju društvenih mreža ekstremne "gluposti“ su postale uobičajene. 

Možda najdalje je otišao ruski vloger Mikhail Litvin. Za razliku od dečkiju iza Youtube kanala Garage54 koji se za preglede videa bore svojim znanjem, iskustvom i nevjerojatnom maštom, Mihail ide kraćim putem. On jednostavno zapali automobil i potom broji preglede. 

VIDEO Ruski vloger zapalio Mercedes vrijedan preko 200.000 eura i sve snimio

Tako je učinio još u listopadu 2020. godine kad je zaprepastio svijet videom u kojem je zapalio svoj AMG GT 63 S. Povod je navodno bila kvarljivost automobila, što ga je užasno iziritiralo. Potom je uspio pri kupovini Porschea Taycana "slučajno“ zamijeniti pedale i izletjeti kroz izlog salona. 

VIDEO Ruski vloger zbog klikova razbio novi Porsche u salonu

Mihail očito ima računicu, pa je sada odlučio snimiti još jedan video. Na redu je BMW, i to M5 Competition, a navodno se radi o automobilu njegovog prijatelja kojeg je uništio u znak sjećanja na njegovo stradavanje, doznaje ASTV.ru.

Povod je nemili događaj iz prošle godine kad je u studenome vloger Said Gubdenski poginuo vozeći BMW M4 Competitiona. Kako to obično biva u ovakvim slučajevima, izgubio je kontrolu nad automobilom u centru Moskve i sudario se s Mercedesom GL-om i Volvom XC90. Preminuo je prije dolaska hitne pomoći, dok je njegov suvozač preminuo kasnije u bolnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.