Izašao je trailer za drugu sezonu Squid Gamea

Screenshot: Youtube

Nakon teasera Netflix je objavio prvi trailer za drugu sezonu Squid Gamea. Dugo iščekivani nastavak jedne od najuvrnutijih serija o preživljavanju prati grupu od 456 natjecatelja koji sudjeluju u nizu izazova kako bi zaradili ogromnu financijsku nagradu, ali ulozi su smrtonosni.

S Lee Jung-jaeom, Park Hae-sooom i Ho-yeon Jungom u glavnim ulogama, prva sezona Squid Gamea ušla je u povijest na Netflixu 2021. Postala je najgledanija serija u 94 zemlje. Prva sezona dobila je 14 nominacija za nagradu Emmy, a Lee je postao prvi azijski glumac koji je osvojio Emmy za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji za ulogu koja nije na engleskom.

U nastavku pogledajte prvi trailer za 2. sezonu Squid Gamea.

 

Službeni sinopsis nove sezone glasi: "Tri godine nakon pobjede u Squid Gameu igrač 456 ostaje odlučan pronaći ljude koji stoje iza igre i stati na kraj njihovom opakom sportu. Igrač 456 osvojeno bogatstvo koristi za financiranje svoje potrage, a kada njegovi napori konačno urode plodom, put prema rušenju organizacije pokazuje se smrtonosnijim nego što je zamišljao. Kako bi ih zauvijek zaustavio, mora ponovno ući u igru."

Druga sezona premijerno će se prikazati na Netflixu 26. prosinca, a najavljena je i treća, koja bi trebala imati premijeru tijekom 2025. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.