Jedan od najpoznatijih filmova iz 80-ih mogao bi dobiti nastavak

Screenshot: YouTube/Columbia Pictures

KULTNI film St. Elmo’s Fire iz 1985. godine mogao bi uskoro dobiti nastavak. Rob Lowe, zvijezda originalnog filma, i njegov sin John Owen Lowe nedavno su imali intervjuu za Entertainment Tonight, u kojem je glumac otkrio da Sony Pictures trenutno radi na nastavku hita St. Elmo’s Fire, piše Variety.

St. Elmo’s Fire je drama redatelja Joela Schumachera u kojoj glavne uloge igraju Rob Lowe, Demi Moore, Emilio Estevez, Ally Sheedy, Judd Nelson, Mare Winningham, Andrew McCarthy, Martin Balsam i Andie MacDowell.

Film prati grupicu sedmero mladih ljudi iz Washingtona koji su nedavno diplomirali i sada se muče sa svim problemima koje nosi odrasli život. Skupina prijatelja često se sastaje u kafiću nazvanom St. Elmo’s Bar.

 

Iako su film dočekale oštre kritike, danas ima kultni status jer su u njemu glumili popularni mladi glumci iz 80-ih, koji su bili poznati pod nadimkom “Brat Pack”. Ti mladi glumci, među kojima je bio i Rob Lowe, često su glumili u tinejdžerskim filmovima redatelja Johna Hughesa i Joela Schumachera.  

"Sastali smo se sa studijem i već četiri mjeseca pričam o tome kako trebamo snimiti taj film", izjavio je Lowe. Glumac je dodao da je interes za nastavkom filma St. Elmo’s Fire porastao nakon što je početkom sedmog mjeseca izašao dokumentarac Brats, koji je pratio živote članova Brat Packa.

"No, cijeli projekt je u vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo ranoj fazi razvoja", dodao je glumac. "Tako da ćemo još vidjeti."

St. Elmo’s Fire trebao je dobiti televizijsku seriju, ali taj projekt je napušten 2019. godine. Josh Berman trebao je biti scenarist serije, a Chris King izvršni producent.

Rob Lowe i njegov sin John Owen Lowe trenutno glume u Netflixovoj humorističnoj seriji Unstable. Druga sezona serije danas je stigla na Netflix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.