Lindsay Lohan glumi u još jednom Netflixovom božićnom filmu. Evo o čemu se radi

GLUMICA Lindsay Lohan dobila je glavnu ulogu u još jednom Netflixovom božićnom filmu. Dosad je glumila u božićnom filmu Falling for Christmas iz 2022. godine, ali i u filmu Irish Wish koji je prikazan u ožujku ove godine. Sada ima glavnu ulogu u božićnom romantičnom filmu Our Little Secret, koji je režirao Stephen Herek.

Radnja filma prati dvoje ogorčenih bivših, Avery (Lindsay Lohan) i Logana (Ian Harding), koji su prisiljeni provesti Božić pod istim krovom nakon što otkriju da su im sadašnji partneri, Cameron (Jon Rudnitsky) i Cassie (Katie Baker), brat i sestra.

Two resentful exes are forced to spend Christmas under the same roof after discovering that their current partners are...

Objavljuje NetflixPonedjeljak, 14. listopada 2024.

U filmu još glume i Kristin Chenoweth, Jake Brennan, Dan Bucatinsky, Tim Meadows, Judy Reyes, Ash Santos, Henry Czerny, Bobbie Eakes i druge zvijezde.

Ovo će biti treća romantična komedija Lindsay Lohan u suradnji s Netflixom, a producirat će je Mike Elliot i Lisa Gooding. Scenarij za nadolazeću romantičnu komediju napisala je Hailey DeDominicis. Dosad su iz Netflixa na društvenim mrežama objavili samo prve fotografije iz filma koji će imati premijeru 27. studenog 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.