Pet najtužnijih televizijskih prekida zbog kojih su milijuni ljudi jecali u suzama

Screenshot: Youtube

Znate onaj osjećaj kad se uživite u seriju i njezine likove, osjetite posebnu kemiju između nekih od njih pa svim silama navijate da završe zajedno. Na kraju se to i dogodi, ali naravno, nakon nekog vremena prekinu. To nas kao gledatelje može itekako potresti. 

Donosimo vam listu najtužnijih prekida u TV serijama, po izboru samih gledatelja.

1. Prijatelji: Rachel saznaje da ju je Ross prevario

Vjerojatno prvi težak TV prekid koji vam padne na pamet je onaj između Rachel i Rossa u Prijateljima. Nakon što Rachel saznaje da je Ross spavao s djevojkom iz videoteke, više ga ne može gledati istim očima. Argument "bili smo na pauzi" možda je još uvijek mutan, ali nepobitno je jasno da je prvi prekid Rossa i Rachel jedan od najtužnijih koji su krasili male ekrane.

2. Kako sam upoznao vašu majku: Lili ostavlja Marshalla

Vjerojatno najskladniji TV par ikada. Ali i oni su imali svoju krizu. Lily je odlučila otputovati i raskinuti zaruke s Marshallom te razbila prekrasnu sliku ljubavi koju je ovaj par prenosio gledateljima. Raskid dodatno dobiva na težini jer se dogodio odmah nakon što je Ted konačno pridobio Robin.

3.  Gilmoreice: Lorelai je prevarila Lukea

Nakon što je Lukeu dala ultimatum, Lorelai je utjehu potražila u zagrljaju bivšeg, Christophera. Kad joj Luke konačno dođe, spreman za vezu, ona mu kaže što je učinila i njih dvoje prekinu. Njihova dugogodišnja povijest, sezone izgradnje i Lukeov srceparajući izraz lica na licu čine ovaj prekid nezaboravno potresnim.

4. Vampirski dnevnici: Stefan ne može ignorirati Elenine osjećaje prema Damonu

Ljubavni trokut Stefan-Elena-Damon bio je središnja linija radnje u ranim sezonama Vampirskih dnevnika. Iako su Stefan i Elena bili doslovno srodne duše, Stefan se uvijek natjecao sa svojim starijim bratom za Eleninu naklonost. Elena isprva izabere Stefana, ali se predomisli nakon što vampirizam pojača njezine osjećaje prema Damonu. Njih dvoje pokušavaju riješiti Eleninu promjenu u obliku i srcu, ali na kraju Stefan odluči da mu je dosta.

5. Mile magnolije: Ryan je posljednji put slomio Helenino srce

Mile magnolije je podcijenjeni dragulj na Netflixu, serija koja fantastično prikazuje komplicirane ljudske odnose. Tu je u središtu romansa između Helen i Ryana. Njihova ljubav traje od djetinjstva, ali su ih različite vrijednosti i ambicije razdvojile. Helen se vratila u svoj rodni grad dok je Ryan tražio nešto veće i bolje. U trećoj sezoni Ryan se vraća, samo kako bi slomio Helenino srce istim otkrićima. 
Slatke magnolije i dalje su podcijenjen dragulj Netflixa, ne samo zbog svog šarma malog grada, već uglavnom zbog lijepih i kompliciranih odnosa koje prikazuje. U središtu tog popisa je romansa između Helen i Ryana. Par je bio ljubav od djetinjstva, ali su ih različite vrijednosti i ambicije razdvojile. Helenina odluka da ostavi dobrodušnog Erika zbog Ryana čini scenu još tužnijom.