Selena Gomez će utjeloviti jednu od najuspješnijih glazbenica svih vremena

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Greenwich Entertainment

ČASOPIS Variety potvrdio je da će pop zvijezda Selena Gomez utjeloviti Lindu Ronstadt u nadolazećem biografskom filmu. Film će režirati David O. Russell.

Film je trenutno u fazi pretprodukcije, a među producentima je James Keach, koji je 2019. godine radio na dokumentarcu Linda Ronstadt: The Sound of My Voice. Film producira i John Boylan, menadžer Linde Ronstadt.

Ronstadt je jedna od najuspješnijih glazbenih umjetnica svih vremena. U svojoj karijeri, dugoj 46 godina, osvojila je čak 11 nagrada Emmy i prodala je više od 100 milijuna ploča. Njezini najpoznatiji albumi su Heart Like a Wheel i Simple Dreams, koji su objavljeni u 1970-ima. Slavna pjevačica prestala je nastupati 2011. godine zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Screenshot: YouTube/Greenwich Entertainment

Davida O. Russella najbolje znamo po kritički hvaljenim filmovima Tri kralja (Three Kings), Boksač (The Fighter), U dobru i u zlu (Silver Linings Playbook) i Američki varalice (American Hustle). Za svoj rad dobio je tri nominacije za Oscara i sedam nominacija za Zlatni globus.

Selena Gomez svoju je karijeru započela kao dječja glumica, a proslavila se ulogom u Disneyjevom seriji Wizards of Waverly Place. Iako joj je glazba bila glavni fokus karijere, Gomez se pojavljivala i u hit filmovima, kao što su Hotel Transilvanija (Hotel Transylvania) i Spring Breakers: Proljetno ludilo (Spring Breakers). 

Gomez trenutno glumi uz Stevea Martina i Martina Shorta u popularnoj humorističnoj seriji Only Murders in the Building.