Žena tvrdi da je uz pomoć ovog jela izgubila preko 45 kilograma

Screenshot: Instagram

Kada želimo smršavjeti, može biti izazovno promijeniti prehranu ili pronaći recepte koji nam se sviđaju. No, zdrava prehrana može biti i ukusna. Mama Mayra Wendolyne velika je ljubiteljica hrane koja na internetu dijeli svoje jednostavne i ukusne recepte.

U nedavnoj objavi na Instagramu pripremila je jelo koje je nazvala rolatom od jaja s niskim udjelom ugljikohidrata, koji joj je, kako tvrdi, pomogao da izgubi 45 kilograma. Porcija koju je pripremila obično je dovoljna za oko dvije osobe i bogata je proteinima.

Mayra je u tavu prvo stavila ulje avokada. Zatim je dodala mljevenu puretinu koju je pirjala dok nije poprimila zlatno smeđu boju. Dodala je začine po svom izboru, a to su bili luk u prahu, čili, češnjak u prahu, sol i papar. Puretinu možemo zamijeniti mljevenom govedinom, svinjetinom ili piletinom. Nakon toga je kuhanom mesu dodala mješavinu povrća za coleslaw salatu i ostavila da se kuha oko dvije minute. 

Sve je prelila sezamovim uljem, sriracha umakom (koji možemo zamijeniti i umakom od soje), medom i kokosovim aminokiselinama. Na kraju je dodala zeleni luk i sjemenke sezama.

U videu je spomenula kako je ovaj recept često radila na dijeti jer ima nizak udio ugljikohidrata što joj je pomoglo da lakše skine kilograme. Video pripreme jela možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.