Lindt u Ujedinjenom Kraljevstvu u ponudu uveo milkshakeove, fanovi oduševljeni

Foto: FB/Lindt

OBOŽAVATELJE čokolade u Ujedinjenom Kraljevstvu oduševila je vijest da Lindt u ponudu uvodi kremaste i čokoladne milkshakeove, savršene za nadolazeće ljetne dane.

Lindt je od davne 1879. godine broj jedan među ljubiteljima čokolade, a poznat je po ukusnoj čokoladi u sjajnim omotima kojom se mnogi često vole počastiti u vrijeme Uskrsa i Božića te u drugim posebnim prigodama.

Milkshake od tamne, mliječne ili bijele čokolade

Iako je Lindt poznat po klasičnim čokoladama, prilagođava se modernim vremenima i sada je u nekoliko trgovina u Velikoj Britaniji u ponudu uveo i milkshakeove, idealne za sunčane i tople ljetne dane.

Milkshakeovi su napravljeni od malo mlijeka te kremastog Lindt sladoleda napravljenog od Lindt čokolade, a možete odabrati između nekoliko različitih okusa, koji uključuju tamnu čokoladu, mliječnu čokoladu ili bijelu čokoladu s vanilijom. 

Shakeovi su trenutno dostupni u Lindt trgovinama u Wembleyju, Cannocku, Portsmouthu, Kaledoniji, Kildare Villageu u Irskoj i Ashfordu, a fanovi se nadaju da će se ponuda proširiti i u ostatku Ujedinjenog Kraljevstva, ali i u Europi.

@lindtuk Beat the heat with our refreshing Lindt shakes, made with creamy Lindt ice-cream in milk chocolate and white chocolate. 🥤🍦 Perfect for those sunny, warm weekends ahead. Shakes now available in our Wembley, Cannock, Portsmouth, Caledonia, Kildare Village and Ashford stores. #LindtShakes #springhassprung #icecream ♬ You Don't Ignore (Too Late) - Petit Biscuit

Kako se radi milkshake?

Na svom službenom Instagram i TikTok profilu iz Lindta su objavili i kako točno izgleda proces pravljenja milkshakea. U čašu se stavi malo mlijeka, a zatim na to ide sladoled od tamne, mliječne ili bijele čokolade, ovisno o tome koji odaberete.

Sve se to zajedno ulije u blender, a rezultat je savršeno kremast i ledeni milkshake. Milkshake dolazi u plastičnoj čaši s prepoznatljivim Lindt logom, a na kraju se pospe s malo čokolade u prahu i spreman je za posluživanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.