"Najstrašnija stvar ikad": Martha Stewart jela je pile s jastogom, fanovi zgroženi

Foto: Instagram/Martha Stewart

MARTHA STEWART poznata je američka poduzetnica i kuharica i nije ništa novo da svojim objavama na Instagramu podiže prašinu i iznenađuje obožavatelje. Tako su ju prošle godine mnogi kritizirali jer je pila koktel u kojemu je bio komadić sante leda, a fanovi nisu oduševljeni ni njezinom posljednjom objavom na Instagramu.

Naime, Stewart je na Instagramu objavila fotografije pomalo nesvakidašnjeg fine dining iskustva iz jednog restorana u New Yorku, a prva fotografija izazvala je burnu raspravu u komentarima. Fanovi su napisali da je ovo "najstrašnija stvar" koju je Stewart ikad objavila.

Chobster - križanac pileta i jastoga

"Imali smo zadovoljstvo objedovati u restoranu Maison Barnes u New Yorku. Restoran nudi izvrsne paštete, pečenu piletinu i jastoga, svježe salate, ukusne deserte, ljupka predjela i spektakularno povrće. Vinska karta je sofisticirana i izvrsna, a usluga izvrsna. Jedva čekam vratiti se", napisala je u objavi.

Obožavateljima nije trebalo dugo da komentiraju ono što se nalazi na njihovom jelovniku, a bili su u najmanju ruku zgroženi kombinacijom pečenog pileta i jastoga, koju su u komentarima prozvali - chobster.

"Kad ste skuhali sve što ste mogli i sada samo izmišljate stvari", "Martha, što je ovo", "Ovo je ludo", "Ovo je nešto što bi vam poslužili Iluminati", "Izgleda kao onaj jastog iz Spužve Boba", ovo su neki od komentara fanova koji baš i nisu oduševljeni onime što vide.

Inače, ovo jelo koje servira fine dining restoran Maison Barne košta čak 250 dolara, a riječ je o piletini punjenoj jastogom - ima kandže, glavu i rep jastoga i izgleda kao da jastog izlazi iz pilećeg tijela.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.