ŠTO VI danas kuhate? Na jedno smo mjesto izdvojili nekoliko popularnih nedjeljnih ručkova koji će se svidjeti cijeloj obitelji.
Hrskava kožica, mekano i sočno meso u kombinaciji s krumpirom i porilukom čine savršen nedjeljni ručak, a gremolata napravljena od peršina, prženih pinjola, korice limuna i češnjaka, ovom jelu daje dodatnu svježinu. Recept je ovdje.
Odlična ideja za nedjeljni ručak za sve mesoljupce - rebarca koja se tope u ustima i kremasta palenta odlična su kombinacija, a cijeli recept pronađite ovdje.
Junetinu narežite na tanke odreske, začinite, premažite senfom te nadjenite tanko narezanim krastavcima i sirom, zarolajte i ispecite pa ukusne rolice poslužite uz krumpir pire ili rižu. Recept je ovdje.
Za sat vremena možete pripremiti klasični nedjeljni ručak za cijelu obitelj, bez puno prljavog posuđa i na malo drugačiji način. Sočna mesna štruca u lisnatom tijestu svidjet će se svima, a cijeli recept je ovdje.
Bečki odrezak ili Wienerschnitzel, vrsta je šnicle od tankog, pohanog i u tavi pečenog telećeg kotleta. Važno je izlupati meso prije pohanja jer osim što će se stanjiti, meso će i omekšati, a jelo poslužite s kuhanim krumpirom i graškom kao prilogom. Recept je ovdje.