Tko će biti mlade zvijezde novog "Star Warsa": Na englesku audiciju došlo više od tisuću tinejdžera

Foto: Hollywoodmemorabilia.com

VIŠE od tisuću najvatrenijih obožavatelja franšize "Star Wars" došlo je u grad Bristol kako bi prisustvovali prvom danu otvorene audicije za dvije uloge u novom filmu, donosi Sky News.

Oglas je na Twitteru objavio Disney, a traže kandidate za uloge djevojčice Rachel i dječaka Thomasa.

Rachel je u oglasu opisana kao snažna djevojka odgajana na ulici, dok je Thomas odrastao bez očevog utjecaja, no unatoč tome razvio se u pametnog i sposobnog dečka.

Poželjno je da kandidati imaju između šesnaest i osamnaest godina te da su atletski građeni. Nakon Bristola audicije će se održati u Manchesteru, Glasgowu, Dublinu i Londonu.

Snimanje novoga filma koji se trenutačno zove samo "Zvjezdani ratovi: Epizoda VII." počinje u proljeće 2014., a režirat će ga J. J. Abrams, najpoznatiji kao redatelj najnovijih "Zvjezdanih staza".

Novi će se film u kinima pojaviti 18. prosinca 2015., a snimat će se u Engleskoj. Još nisu objavljena imena glumaca, no zna se da će u pregovorima bili originalni članovi glumačke postave Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford.

Disney je nedavno najavio još najmanje tri filma iz toga serijala. "Jasno je da je to jedan od najvažnijih filmova koje ćemo snimati u idućih nekoliko godina, a odabrali smo datum koji će, vjerujemo, kreativnome timu omogućiti da snimi sjajan film", rekao je glavni direktor Disneyja Bob Iger.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.