Alan Cumming se našalio s Taylor Swift: "Kučka je ukrala moj outfit"

Foto: Profimedia

Slavni glumac Alan Cumming (59) jučer je stigao na dodjelu nagrada Emmy 2024. u odijelu koje je bilo u skladu s njegovim prepoznatljivim stilom iz serije Traitors. Crvenim tepihom se prošetao u bež jakni i crnom kiltu te zeleno-crvenoj kariranoj košulji i tako odao počast svom škotskom naslijeđu.

Cumming je ovaj outfit usporedio s outfitom Taylor Swift koji je nedavno nosila na dodjeli MTV-jevih VMA nagrada. Naime, Taylor je tada nosila žutu kariranu korzet haljinu. "Kučka je ukrala moj outfit", našalio se glumac za People, govoreći o njihovom sličnom ukusu u modi. "Mislim da je smiješno što su mnogi rekli: 'Taylor Swift izgleda kao Alan Cumming', što je rečenica koju nikada nisam mislio da ću čuti", dodao je.

Izjednačila se s Beyonce

Swift je na dodjeli MTV-jevih nagrada osvojila glavnu nagradu, video godine, za Fortnight, svoju suradnju s Post Maloneom. U tom spotu Swift je u psihijatrijskoj bolnici, a rekla je da takvo okruženje reflektira ono što je bilo u njezinoj glavi dok je pisala glazbu za album The Tortured Poets Department. Do kraja večeri dogurala je do 30 VMA nagrada, čime se izjednačila s Beyonce.

Nagrade VMA, što je skraćenica za Video Music Awards, pokrenute su 1984., a ceremonija je s godinama postala poznata i zbog niza pamtljivih trenutaka, poput poljupca Britney Spears i Madonne na pozornici ili haljine od sirovog mesa Lady Gage. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.