Branislav Lečić imao prometnu nesreću u Beogradu: Trenutak nepažnje, bilo je sklisko

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpski glumac Branislav Lečić jutros je doživio prometnu nesreću u Beogradu. Izgubio je svijest dok je upravljao automobilom i udario je u bankinu, piše Kurir.

Svjedoci nesreće pritrčali su mu u pomoć i pozvali hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu. "Bilo je strašno. Branislav je izgledao baš loše. Ovako nešto nisam dugo vidio. Dobro da je živ. Odmah su ga odvezli u bolnicu", rekao je svjedok nesreće. 

Nakon nesreće se oglasio i sam glumac. Kaže da je još uvijek u bolnici i da su napravili pretrage.

"Dobro sam, Bogu hvala. Sve je sada u najboljem redu. Inzistirali su iz hitne da obavimo sve preglede. Još sam ovdje i dobro sam. Izgubio sam na trenutak kontrolu nad vozilom, pa sam udario u bankinu. Na Gazeli se sve dogodilo. Trenutak nepažnje, a bilo je i sklisko. Ali sada je sve u redu", rekao je za Blic.

Više žena ga optužilo za silovanje

Podsjetimo, prije nekoliko godina Lečića je nekoliko žena optužilo za silovanje i seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Danijela Štajnfeld. Ona je rekla da ju je silovao 2012. godine, ali je Više tužiteljstvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.

Anđela Jovanović je zatim izjavila da odbija glumiti s Lečićem zbog "neugodnog događaja iz prošlosti" koji je imala s njim. Lečić sve negira. Tužio je Anđelu za povredu časti i ugleda nakon što je odbila glumiti s njim u jednoj televizijskoj seriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.