Dan Bilzerian prodaje vilu za 25 mil. dolara. Agent: Nikad nisam vidio takvu kuću

Foto: Instagram

Dan Bilzerian se seli iz "grada grijeha" Las Vegasa. Odnosno, seli se iz SAD-a. Luksuznu vilu u kojoj je živio i tulumario prodaje za 25 milijuna dolara što je čini najskupljom nekretninom u tom gradu trenutno. Agent za nekretnine je za TMZ rekao da "nikad nije vidio ništa slično".

Ogromno imanje, smješteno u luksuznoj četvrti Spring Valley, izgledao kao igralište za odrasle. Ima sedam spavaćih soba, 14 kupaonica i garažu u koju stane 16 automobila. Na 3700 četvornih metara nalazi se stijena za penjanje, igralište za hokej na koturaljkama, teretana, kino, soba s trampolinima, ogroman bazen, vinski podrum kakav se teško može vidjeti i u najvećim vinarijama, ali i prostorija za oružje...

"U 25 godina poslovanja s nekretninama nikad nisam vidio ništa slično. Trošak izgradnje bio je više od 20 milijuna dolara u vrijeme kada su ga izgradili. Otkako je Dan kupio ovo imanje, uložio je milijune kako bi još dodatno unaprijedio posjed. Kvaliteta gradnje i završnih radova je najbolja koju sam vidio, uvozio je materijale iz cijelog svijeta", rekao je agent za nekretnine Frank Napoli II.

Bilzerian će odsad živjeti djelomično u Dubaiju, a djelomično na Baliju. Planira internacionalizirati svoj brend Ignite. 

Kako je došao do bogatstva?

Dan Bilzerian samoproglašeni je "kralj Instagrama" kojeg na toj društvenoj mreži prati 32 milijuna ljudi. Bilzerian tvrdi da je svoje bogatstvo stekao na poker turnirima te da je zaradio 50 milijuna dolara u periodu od 14 mjeseci. Neki drugi iz pokeraškog svijeta tvrde da je to obična laž i da sigurno nije toliko love zaradio na pokeru. 

Vice je svojedobno pisao da Bilzerian uživa u bogatstvu koje je na nezakonit način stekao njegov otac. Dan je te tvrdnje osporavao rekavši da "ljudi u svašta vjeruju". 2020. je s društvom bio u Dalmaciji gdje je upao u probleme zbog divljanja jet-skijem.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.