Doris Pinčić ipak najavila Borisa na Splitskom festivalu, publika snažno zapljeskala

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

IAKO se jučer pojavila vijest da je Doris Pinčić od HRT-a tražila da iz scenarija izbace njenu najavu Borisa Rogoznice, čini se da se voditeljica ipak predomislila pa je u finalnoj večeri Splitskog festivala ipak najavila nastup bivšeg muža.

"Pjesmu Netko kao ti pjeva Boris Rogoznica", rekla je Pinčić, a nakon toga se Prokurativama prolomio snažan pljesak.

Boris je izveo baladu koju je stvorio u suradnji s Antonijom Šolom. "Netko kao ti nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog 'svog', nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je, zajedno s autoricom Antonijom Šolom, svim ljudima dobre volje i čista srca", rekao je prije Splitskog festivala.

Podsjećamo, Doris i Boris su prošle godine objavili da se razvode. "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je tada Doris na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.